ЦСКА започна подготовка за предстоящия мач от XXII кръг на

...
ЦСКА започна подготовка за предстоящия мач от XXII кръг на
Коментари Харесай

Едвин Джеси започна тренировки с ЦСКА

ЦСКА стартира подготовка за идния мач от XXII кръг на Първа лига против Черно море. Двубоят ще се играе в петък (23 февруари) от 17:30 часа на стадион "Българска войска ".

Към тима въз основата в Панчарево се причисли и новият футболист Едвин Джеси, който тренира за първи път със съотборниците си.

След успеха над Верея в отбора няма контузени футболисти, като единственият отсъстващ от заниманието е португалският полузащитник Рубен Пинто, който се чака на следващия ден да стартира тренировки по проект.

За дуела против Черно море старши треньорът Стамен Белчев може да разчита на всички играчи с изключение на на Кристиян Малинов, който ще изтърпи втория си мач наказване поради насъбрани жълти картони.

Джеси е холандец по рождение и точно в "страната на лалетата " израства и се построява като футболист. Заради ганайските си корени през есента на предходната година той получава покана да играе за африканската страна, за която записва два мача и един гол против Египет в последните квалификации за Световно състезание. Джеси е роден на 1 юли 1991 година в Амстердам, висок е 1.83м и се изявява като крило по двата фланга, само че може да работи и зад нападателя. Той е артикул на школата на АЗ Алкмаар, където е бил съотборник с халфа Роланд Алберг. След това кариерата на бързоногия футболист минава през елитните Де Граафшап, Твенте, Хераклес и Рода. В последните два сезона Джеси играе с триумф в шампионата на скандинавската страна, където има 53 мача и 12 гола за Олесунд. С привличането на Джеси новите попълнения в ЦСКА-София за пролетта станаха пет. Преди него с отбора подписаха Роланд Алберг, Жеферсон Телес, Хеан Карлос Бланко и Андре Монтейро-Укра.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР