ЦСКА най-вероятно ще запази играчите, които висят с картони за

...
ЦСКА най-вероятно ще запази играчите, които висят с картони за
Коментари Харесай

ЦСКА пази Десподов и Малинов за дербито с Левски

ЦСКА най-вероятно ще резервира играчите, които висят с картони за дербито с Левски идващия вторник. С санкции са застрашени трима - Малинов, Пинто и Десподов, и най-малко двама от тях сигурно няма да са титуляри против Верея на следващия ден.

 Спрягат Фернандо Каранга и за Наполи
Спрягат Фернандо Каранга и за Наполи

Още едно самопризнание за бразилския нападател на ЦСКА

" Армейците " гостуват на " Трейс Арена " в събота от 20:30 часа. С най-вече картони виси Малинов, който има 12 и при нов правата му ще бъдат спрени за 3 мача. Това значи, че в случай че бъде украсен против Верея, сезонът за него на процедура ще завърши, а също така ще пропусне и първия кръг от новия сезон. Пинто и Десподов пък са с по 4 картона и при нов на следващия ден ще изгорят за една среща - дербито с Левски.

С оглед това, че и тримата висящи са съществени футболисти, а и дуелът с Верея е без никакво значение за класирането на ЦСКА, може да се чака, че най-малко двама от Пинто, Малинов и Десподов няма да са титуляри. Шанс за изява се обрисува да получи 17-годишният Валентин Антов. Титулярно място най-вероятно ще има и Лое.

По фланговете се чака да нападат възобновеният от травма Джеси и Манолев. Ганаецът възобнови пълноценни тренировки при започване на седмицата, тъй че е разполагаем на Христо Янев. След контузия се завръща и Барт, който също не е изключено да получи късмет измежду 11-те.

 Петър Жеков: Стоях три часа на юбилея, с цел да получа един тиквен орден!
Петър Жеков: Стоях три часа на юбилея, с цел да получа един тиквен орден!

" Това съществено ли е!? Очаквах повече... ", ядосва се именитият нападател
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР