ЦСКА направи нова издънка в битката за шампионската титла, след

...
ЦСКА направи нова издънка в битката за шампионската титла, след
Коментари Харесай

ЦСКА с нова издънка в първенството

ЦСКА направи нова издънка в борбата за шампионската купа, откакто извъртя тъждество 0:0 против Пирин на стадион "Българска войска ". Това е второ следващо тъждество за алените, които към този момент изостават на три точки от Лудогорец и първото място.

Все отново ЦСКА е с три точки пред Левски, само че след седмица следва "Вечно дерби ", след което армейците може да паднат и до трета позиция. От своя страна Пирин е на десето място с 12 точки.

Най-интересното от тази среща бе това, че домакините стартираха с осем чужденци, сред които бяха Раул Лое и Рафаел Енрике. Трябва да се означи и феноменалната игра на Благой Макенджиев. Вратарят на Пирин направи неповторим мач и е с съществена заслуга за равенството на тима си.

Като цяло дуелът мина под непрестанни офанзиви към вратата на гостите, само че ударите на "червените " бяха или прекомерно неточни, или прекомерно слаби за Макенджиев.

"Червените " пропуснаха опцията да се приближат на точка зад водача Лудогорец преди дербито с Левски идната събота. Последният мач, в които играчите на Стамен Белчев не вкараха гол бе точно против разградчани (0:1) през юли.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР