ЦСКА направи много трогателен жест за момчето на име Алекс,

...
ЦСКА направи много трогателен жест за момчето на име Алекс,
Коментари Харесай

ЦСКА изненада и разплака малкия Алекс, който си дари събраните пари за лаптоп

ЦСКА направи доста покъртителен жест за момчето на име Алекс, което подари събраните си пари за преносим компютър на клуба. След като бенжелюновщината още веднъж сподели носа си и " армейците " изгубиха каузи против футболисти с нито един формален мач, почитателите на тима подеха акция за финансова помощ към клуба на сърцето си.

С видео в обществените мрежи от клуба демонстрират по какъв начин са се отблагодарили на дребното момче и по какъв начин направиха деня му паметен за цялостен живот.

Ето и какво пишат от ЦСКА на формалния си уебсайт:

" Алекс е дете. И армеец още от дете...

Преди 3 дни дребният Алекс трогна всички нас с един собствен жест. Той чистосърдечно подари събраните си пари за преносим компютър за идеята на ЦСКА.

Още над 2500 правилни армейски последователи също се включиха в идеята и в банковата сметка през днешния ден към този момент има над 200 000 лв., а акцията ще продължи и през идната седмица.

За нас Алекс е образец. Искахме да му благодарим и да му покажем, че положителният образец е инфектиран. Затова взехме решение да се срещнем с него го и да го изненадаме прелестно.

ВИЖТЕ ВЪВ ВИДЕОТО КАК РЕАГИРА ТОЙ ПРИ СРЕЩАТА СЪС СВОИТЕ ЛЮБИМЦИ!

САМО ЦСКА! "

" ЦСКА в никакъв случай няма да почине! Армията е тук, силата е с нас, а страхът с вас! "

" Не може да забраниш на почитателите да обичат "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР