ЦСКА направи много силен мач срещу Базел и победи с

...
ЦСКА направи много силен мач срещу Базел и победи с
Коментари Харесай

След триумфа на ЦСКА в Базел, някои трябва да се срамуват...

ЦСКА направи доста мощен мач против Базел и победи с 3:1 един от най-стойностните тимове в Европа. Класира се за четвърти път в групите на Лига Европа. Направи го със жанр и по безапелационен метод. Всеки един в клуба би трябвало да е горделив с огромното достижение. Защото то идва след доста работа - ден след ден. От заран до вечер. В ЦСКА никой не се изтъка, постоянно се приказва за колектива. Именно това е в основата на успеха, която ще се помни постоянно от почитателите на най-успелия ни футболен клуб.

Феновете... Милиони " червени " сърца не спаха след паметния дуел. Празнуваха до ранни зори. Много от тях несъмнено още не престават. Посрещането на героите на летище " София " беше вдъхновяващо и провокира сълзи от наслада - освен у домакина бай Добри. Със сигурност ще стимулира в допълнение тима на ЦСКА за идващите борби. А те ще са доста. Всеки мач ще бъде борба. Дори и идващият - против последния в класирането на Първа лига Етър. Срещу ЦСКА всеки се хвърля на живот и гибел. Място за подценяване няма.
 Снимка 498971
Източник:

Привържениците на 31-кратния ни първенец задлужават тази голяма наслада. Изстрадаха доста през годините и това е един дребен реванш за тях. Ще има още такива вечери, само че би трябвало самообладание и цялостно обединяване. ЦСКА е мощен, когато е обединен, когато е като сгънат пестник. Случи ли се, този пестник, сплав сред руководство, тим и почитатели, може да нъде в пъти по-силен и мъчителен за " доброжелателите " даже от този на най-хубавия боксьор в света.

Някои експерти и почитатели би трябвало да се срамят след триумфа на ЦСКА. Защото не повярваха в ЦСКА и рецензията им от началото на сезона в множеството пъти освен, че не беше градивна, а на моменти жалка и несъстоятелна. Част от почитателите не бяха зад тима, а бързо нападнаха всички на " Атмията ". Най-вече основния управител на " алените " Стойчо Стоилов. Помня реакцията след края на мача от първия кръг, когато ЦСКА не можа да победи дилетант в елита за крайното 2:2. Групичка почитатели потегли към Стоилов с намеци да си " взима ментетата и да потегля към Ловеч ". Най-оплювани бяха Амос Юга и Юсуф Санкаре. Да, първият им мач за ЦСКА беше слаб и те бяха сменени в него. Но е неуместно да даваш такава последна оценка на който и да било след 30-40 минути на терена. Още повече за футболисти със солидни визитки във Франция - страната, сегашен международен първенец.
 Снимка 498546
Източник:

На " Армията " това се повтаря непрекъснато. Някои почитатели се подиграфаха и недоволстваха от управлението и след прехвърлянето на Брадли Мазику. Защото идвал от долни дивизии. Няма угодия - той идва от дребен тим и е проблем. Санкаре идва с 350 мача във Франция, играл в ПСЖ и Бордо и отново е проблем. Тибо Вион идва като юношески международен първенец с " петлите " и отново имаше недоволни. Жул Кейта идва от Ланс, само че първоначално го определяха като " житен бегач ". Пригласяха и избрани експерти, царе на рецензията и тежките разбори. Освен от новите футболисти, те размахваха прист и поради Стамен Белчев, който не бил нищо повече от възпитаник на Станимир Стоилов. ЦСКА загуби от Локомотив в Пловдив, а след мача имах възприятието, че Бруно Акрапович е от ранга на Юрген Клоп, до момента в който Стамен от Хасково не става и за ФК Хасково, препрочитайки анализизте вид " воденичен камък ".
 Снимка 488379
Източник:

Но най-критикуван от почитателите, обиждан и генериращ цялата завист и ненавист от много време насам беше Стойчо Стоилов. Той им беше отговорен за всичко. До нощес. Стоилов беше измежду първите, които се появиха пред почитателите на летището. Събра бурни овации, обятия и потупвания по рамото от доста последователи на ЦСКА. Това е ситуацията, в България обичаме крайностите - от " Осанна " до " Разпни го ". В случая със Стойчо е противоположното - от " Разпни го " до " Осанна ". Сега е елементарно да се усмихваш и да тупаш по рамото. Трудно е да си толерантен и да помагаш на хората, когато в действителност имат потребност от теб.

Ще завърша по този начин, нека го прочетат доста почитатели на ЦСКА - бъдете търпеливи, мислещи и градивни в критийата си. И бъдете на трибуните, когато е разрешено. Лесно е да се наскърбява безповечно в обществените мрежи. Трудно е да се дава, да се оказва помощ на ЦСКА. Но, за благополучие доста повече са точно последните. И в този момент те имат право да се радват най-вече. Другите, те би трябвало да се срамят. Големият триумф е и за тях, само че те ня имаха вяра в него...
 Евробоецът се разсъни! ЦСКА се завърна вкъщи...
Евробоецът се разсъни! ЦСКА се завърна вкъщи...

" Тази безгранична полуда в никакъв случай не ще почине "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР