ЦСКА нанесе нова загуба на Пирин Разлог, като се наложи

...
ЦСКА нанесе нова загуба на Пирин Разлог, като се наложи
Коментари Харесай

ЦСКА излезе втори в Суперлигата, свали Пирин още назад

ЦСКА нанесе нова загуба на Пирин Разлог, като се наложи на собствен терен с 3:0 гейма (25:23, 25:20, 25:17), в мач от 15-я кръг на Суперлигата по волейбол.

С успеха ЦСКА измести Пирин от второто място, а отборът от Разлог, който единствено до преди няколко дни бе водач в класирането, към този момент е четвърти, преместен и от Монтана.

"Червените " последователно заиграваха по-успешно с хода на дуела, с цел да го приключат без да дадат гейм на противника.

ЦСКА поведе с няколко точки рано в дуела, само че Пирин бързо се върна и изравни обстановката в зала "Васил Симов ". След няколко равенства в резултата, гостите даже поведоха на второто техническо спиране, с цел да вземат две точки задатък. Последваха обаче мощни минути за

ЦСКА и съществени неточности на състава от Разлог направиха нов поврат в първия гейм. В последна сметка ЦСКА с доста съсредоточена игра и предпочитание взе частта с 25:23.

Вторият гейм бе още веднъж оспорван и равносилен, без някой да успее да вземе преднина на техническите спирания. Нови положителни минути в края на интервала обаче донесоха триумфа на "армейците " и в него, след 25:20.

В третия гейм към този момент "червените " имаха тотално превъзходство, като разликата в интерес на ЦСКА скочи още първоначално и без особени проблеми домакините стигнаха до 25:17, с което затвориха сполучливо срещата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР