ЦСКА набеляза норвежкия нападател Торгейр Бьорвен за заместник на продадения

...
ЦСКА набеляза норвежкия нападател Торгейр Бьорвен за заместник на продадения
Коментари Харесай

ЦСКА набеляза норвежки голмайстор за заместник на Кайседо

ЦСКА набеляза норвежкия нападател Торгейр Бьорвен за заместител на продадения преди дни голмайстор на тима Жорди Кайседо на мексиканския Тигрес, оповестява " Българска телеграфна агенция ".

Управата на " армейците " е в напреднали договаряния с 30-годишния Бьорвен, който е благосъстоятелност на турския първокласен Газиантеп. Скандинавският таран беше притеглен в отбора през предишното лято за 350 хиляди евро от противника в Сюпер лигата Анкарагюджю, само че не съумя да се утвърди в състава на старши треньора Ерол Булут и записа общо едвам 200 игрови минути без гол в 16 мача като запаса.
 Кайседо: ЦСКА е институция, която ми даде опция да израсна като персона и футболист
Кайседо: ЦСКА е институция, която ми даде опция да израсна като персона и футболист

" Винаги ще нося в сърцето си любовта и поддръжката, получени от почитателите "

В кариерата си до момента на клубно равнище Бьорвен има 103 маркирани гола в 303 мача в професионалния футбол, като е играл още за Од, Волеренга, Бран и Розенборг в родината си, както и за Твенте в Нидерландия.

Той е и някогашен юношески национал на Норвегия с 9 срещи и 1 попадение, като има и 4 мача за олимпийския състав на скандинавците до 23 години.

" Червените " се надяват да привлекат най-малко три нови попълнения в идващите дни, като не престават и почналите в края на юни договаряния за привличането чартърен на ганайското крило Даниел Овусу от Република България Залцбург.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР