ЦСКА (Москва) с лекота се класира за четвъртфиналите в турнира

...
ЦСКА (Москва) с лекота се класира за четвъртфиналите в турнира
Коментари Харесай

ЦСКА не повтори грешките на Зенит и Спартак

ЦСКА (Москва) с лекост се класира за четвъртфиналите в шампионата за Купата на Русия. След като в събота от конкуренцията отпаднаха и, " армейците " подходиха оптимално съществено против втородивизионния СКА-Хабаровск и се постановиха с 2:0. Победата зарадва президента на домакините Евгений Гинер по случай 20-годишнината, откогато е отпред на клуба.

пусна на върха на офанзивата вместо, а възобновеният от травма дърпаше конците в средата на терена. Гостите, водени от някогашния национал Сергей Юран, започнаха решително и по-добре се приспособиха към тежкия терена на ВЕБ Арена ". Постепенно обаче ЦСКА взе самодейността и в 39-ата минута поведе след прекрасен удар от границта на наказателното поле на.
В 52-ата минута Владислав Брагин от СКА влезе жестоко в краката на и получи пряк червен картон. Гончаренко незабавно усили офанзивата с включването на и Хосе Саломон Рондон, който дебютира с екипа на " армейците ".

В 66-ата минута домакините проведоха бърза контра, при която топката стигна до и хърватският национал технично я насочи в далечния ъгъл за 2:0. Малко по-късно ЦСКА вкара и трети гол, само че той беше анулиран поради засада.

Купа на Русия, осминафинали:

ЦСКА (МОКСВА) - СКА-ХАБАРОВСК 2:0
1:0
И. Ахметов (39)
2:0
Н. Влашич (66)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР