ЦСКА Москва с Георги Миланов се класира за 1/8-финалите в

...
ЦСКА Москва с Георги Миланов се класира за 1/8-финалите в
Коментари Харесай

ЦСКА и Жоро Миланов биха шута на Цървена звезда

ЦСКА Москва с Георги Миланов се класира за 1/8-финалите в Лига Европа. У дома московските „ армейци” надиграха Цървена звезда с 1:0 и след нулевото реми отпреди седмица не престават в идната фаза от елиминациите във втория по мощ европейски клубен шампионат. Миланов започва срещата на аварийна пейка и влезе в игра за последните минути за сметка на бразилеца Витиньо.

Както можеше да се чака, седмица след първия мач функциите бяха заменени. ЦСКА беше надалеч по-активния отбор и създаваше повече неприятности на противника, който дебнеше за своите шансове на контраофанзива.

В първия половин час сърбите ловко затваряха пространствата пред вратата си, а пък домакините трябваше да преглътнат противен удар. В 26-ата минута единият от централните бранители – Виктор Васин беше сменен наложително поради травма.

Все отново момчетата на Виктор Гончаренко продължиха да преобладават и в 35-ата Константин Кучаев изтърва първия в действителност преференциален късмет за гол. Неговият изстрел мина от неверната страна на лявата греда.

В добавеното време на първата част ЦСКА съумя да поведе след офанзива отляво. Бибрас Натхо доста хубаво разтегли играта към непокрития по фланга Кучаев, който имаше задоволително пространство, с цел да нахлуе и центрира по тревата. Подаването му откри Алан Дзагоев изцяло непокрит пред вратарското поле и офанзивният халф без проблем порази задачата.

През втората част Цървена звезда нямаше други варианти, с изключение на да тръгне по-смело напред. Това откри благоприятни условия пред домакините и в 64-ата Милан Борян трябваше да оставя „ звездашите” в мача. Бившият вратар на Лудогорец по страховит метод отрази подъл изстрел с глава от Алан Дзагоев.

В 77-ата минута българският национал Георги Миланов се появи в игра с концепцията да помогне за затварянето на мача.

Звезда имаше своите благоприятни условия за гол във финалните минути. В 81-ата Славолюб Сърнич метна превъзходен пас към Александър Пешич в пеналта, но последният не можа да стигне до топката, която вещаеше единствено неприятности за руснаците.

In football you have chances and you have this... #CSKACZV #cska #zvezda #fkcz #pesic #pešić pic.twitter.com/Bjdi48cNlg
— nikola (@nixonbelgrade) February 21, 2018
В последната минута от постоянното време комориецът Бен Набуан ловко излъга пазача си в наказателното поле и насочи изстрел, който прелетя на сантиметри в навън около левия дирек зад Игор Акинфеев.

Този пропуск реши изхода на мача и по този начин ЦСКА Москва продължи напред след минимална победа вкъщи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР