ЦСКА (Москва) размаза Реал Мадрид с 3:0 в последния си

...
ЦСКА (Москва) размаза Реал Мадрид с 3:0 в последния си
Коментари Харесай

Гончаренко: Тъжно е да разгромиш Реал Мадрид и да отпаднеш от Европа

ЦСКА (Москва) размаза Реал Мадрид с 3:0 в последния си мач в Шампионската лига, само че резултатът колкото и да е вцепеняващ, няма да се отрази по никакъв метод на класирането и продължаването в шампионата. " Тъжно е да разгромиш Реал Мадрид като посетител, да събереш 7 точки, само че в последна сметка да се окажеш на последното място в групата и да излетиш от Европа. Но в случай че някого би трябвало да упрекваме, то това сме самите ние. При всеки случай обаче, даже и по-късно отпадане, отиваме в нашата зимна почивка с чудесно въодушевление, съобщи старши треньорът на ЦСКА (Москва) Виктор Гончаренко.

" Няма какво да се каже повече. Играта ни ще влезе в историята. Да победиш Реал Мадрид на техния стадион по този начин безапелационно, си е достижение, откъдето и да го погледнеш. Явно ставаме все по-добри. Добре се отбранявахме, търсехме възможностите си на контраатаки.

В края на годината да настроиш играчите и да постигнеш такава победа е постоянно мъчно. И не мисля, че тактиката ни има изключително значение. На доктрина доста говорихме по какъв начин би трябвало да играем. Припомнихме си и по какъв начин противникът игра в Москва. Попитан дали на пейката са следили резултата от мача на Виктория (Пилзен) и Рома, беларуският експерт отговори: " Научих резултата в добавеното време на нашия мач. И незабавно се разочаровах. Също по този начин и Влашич доста се ядоса, защото седеше до мене и в един и същи миг го научихме. Но какво да се прави- има го във футбола. Шампионска Лига 6 кръг, сряда 12 декември  Реал Мадрид 0:3краен резулат  ЦСКА Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР