ЦСКА (Москва) разгроми с 4:0 като гост Ахмат и показа,

...
ЦСКА (Москва) разгроми с 4:0 като гост Ахмат и показа,
Коментари Харесай

ЦСКА нокаутира Ахмат с 3 гола за 4 минути

ЦСКА (Москва) разгроми с 4:0 като посетител Ахмат и сподели, че към края на сезона навлиза във форма. Преди няколко дни отборът на Виктор Гончаренко завоюва дербито със Спартак (Москва), а през днешния ден съкруши един от тимовете на дъното. След час игра резултаът беше 0:0, само че ЦСКА вкара три гола за 4 минути и реши всичко. В края пък домакините даже си забиха автогол.

До почивката не се случи нищо забавно. ЦСКА сътвори единствено една по-опасна офанзива, само че Евгений Городов мазета мощния удар на Константин Кучаев. Домакините изглеждаха удовлетворени от равенството и доста рядко нападнаха.

" Армейците " откриха резултата в 61-ата минута с попадение на Фьодор Чалов. Голяма заслуга за попадението имаше Иван Обляков, който напредна отляво и центрира паралелно на голлинията, Городов закъсня да пресече подаването и Чалов подложи крайник за 0:1.

Веднага след осъществяването на центъра домакините изгубиха топката и Чалов стреля мощно, само че Городов избави. Топката обаче се върна при Никола Влашич, който преодоля един бранител и с обмислен удар удвои задатъка на ЦСКА.

Играчите на Ахмат тотално рухнаха. Само 4 минути след първия гол резултатът стана 0:3. Този път прецизен беше исландецът Арнор Сигурдсон, който наказа следващата груба неточност в отбрната на отбора от Грозни. Това не беше всичко, тъй като в 85-ата минута Андрей Семьонов си заби автогол. Централният бранител на Ахмат не реши добре шпагата си след прострелно центриране на резервата Яка Бийол.

ЦСКА събра 43 точки, колкото има и Ростов, като заема 4-о място в класирането. Ахмат е на 14-а позиция с актив от 27 точки.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 26 кръг, събота 4 юли  Ахмат 0:4краен резулат  ЦСКА Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР