ЦСКА (Москва) постигна победа с 2:1 над Арсенал (Тула) в

...
ЦСКА (Москва) постигна победа с 2:1 над Арсенал (Тула) в
Коментари Харесай

ЦСКА повали Арсенал с обрат

ЦСКА (Москва) реализира победа с 2:1 над Арсенал (Тула) в гостуването си от 8-ия кръг на съветската Премиер лига. Успехът на столичани обаче не пристигна толкоз елементарно и те трябваше да създадат поврат, с цел да вземат трите точки. Българинът Георги Костадинов не игра за домакините поради травма, която го извади от сметките и за мачовете на националния тим.

Арсенал пръв откри резултата в 10-ата минута. Евгений Луценко пусна пас в кулоар за Данийл Лесовой, който от близко съумя да прати топката около плонжа на вратаря за 1:0.

ЦСКА обаче реагира бързо и в 17-ата минута изравни. Едно центриране по земя затрудни бранителите в алено,к оито не почистиха добре топката, която попадна в Илзат Ахметов, който я насочи във вратата за 1:1.

В 74-ата минута “Армейците” стигнаха и до цялостен поврат. Иван Обляков центрира от фаул, топката подло тупна в наказателното поле и на задната греда Седрик Гогуа с глава я насочи във вратата за 1:2.

Така ЦСКА събра актив от 16 точки и се изкачи до 4-ото място в класирането. Арсенал пък е на 7-ата позиция с 13 извоювани точки досега.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ Премиер Лига 8 кръг, неделя 1 септември  Арсенал Тула 1:2краен резулат  ЦСКА Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР