ЦСКА (Москва) и Лудогорец завършиха при 1:1 в предпоследна среща

...
ЦСКА (Москва) и Лудогорец завършиха при 1:1 в предпоследна среща
Коментари Харесай

Лудогорец взе точка в Москва, трябва задължително да бие Ференцварош в последния кръг

ЦСКА (Москва) и Лудогорец приключиха при 1:1 в предпоследна среща от груповата фаза на Лига Европа след попадения на Клаудиу Кешерю в 67-ата минута и Фьодор Чалов в 75-ата минута.

``
реклама

Двубоят в Москва стартира с офанзиви към двете порти, като домакините последователно взеха самодейността и подложиха Лудогорец на напън. Две прострелни центрирания отляво в 11-ата и отдясно в 22-ата сътвориха напрежение пред българската врата, само че по този начин и не се стигна до прецизен удар. Лудогорец се регистрира с няколко контраатаки, само че Марселиньо на два пъти не успяваше да стреля по този начин, че да затрудни вратаря на противника.

Първият прецизен удар в дуела пристигна в 30-ата минута, когато Бистрович затрудни Илиев, само че българинът се оправи и отрази шута в далечния си ъгъл. Лудогорец отвърна на предизвикването и минути по-късно Кешерю също уцели вратата на ЦСКА, само че вратарят на московчани мазета топката в корнер. До края на полувремето динамичността на терена се резервира, само че без нищо запаметяващо се пред двамата вратари.

За страдание на отбора на Станислав Генчев главният съперник на българите за второто място - Ференцварош, съумя да победи Еспаньол вкъщи с гол в последната минута. Така " орлите " би трябвало да наложително да бият унгарците в последния мач вкъщи на 12 декември, с цел да продължат в идната фаза.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР