ЦСКА изненада неприятно феновете си и загуби от Сейнт Патрикс

...
ЦСКА изненада неприятно феновете си и загуби от Сейнт Патрикс
Коментари Харесай

Вяра и време! Този отбор на ЦСКА ги има...

ЦСКА изненада неприятно почитателите си и загуби от Сейнт Патрикс с 0:1 в София нощес. Има реванш, а головете на непознат терен не играят роля. Нищо не е изгубено. " Червените " би трябвало да имат вяра в крайния триумф и да го реализиран. За задачата, ще би трябвало да наподобяват надалеч по-добре на терена спрямо първата среща.

В Саша Илич и футболистите му имат вяра хората. Това се видя незабавно след злощастния резултат против ирландците. Играчите са зачудиха дали да тръгнат към почитателите в Сектор " В ". Явно не знаеха какво да чакат. Отговорът беше сладкодумен - бурни овации от публиката и викания " ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА ". Привържениците заслужават наслада след реванша.
 Снимка 583133
Източник:

Не би трябвало да се вършат нови нещастия. Естествено, че ще има доста недоволни. Защото ЦСКА загуби от скромен противник посред София. Но хората, които са на трибуните, а те стават от ден на ден, в действителност имат вяра в този тим и са подготвени да дадат нужното време. Наясно са, че се гради нов отбор. Начело на ЦСКА е огромно име във футбола, само че млад треньор без доста опит. Феновете харесват Илич. Оптимисти са, че нещата ще се получат. Гледат изцяло на картината и в бъдеще, не вършат заключения единствено от един мач.

Недоволни, ядосани, напряко гневни последователи още веднъж отприщиха отрицателни страсти най-много към управлението. Естествено, това се случва по хипотеза в обществените мрежи. С оглед всичко позитивно, което се случва в ЦСКА от началото на този сезон, какво повече би трябвало да направи управлението?! Не става ли това, което желаеха почитателите - млад треньор, който има цялостната независимост да работи, закупени нови попълнения, освен свободни сътрудници, налагане на млади български играчи. Идва нов футболист и първите му думи са какъв брой професионално е всичко, на какво високо равнище е този клуб. Такива са първите усещания и те не лъжат. След нощес в устата на всеки почитател има мъка. Повярвайте, по този начин се случва и с шефовете на ЦСКА. След мача Данаил Ганчев остана самичък в ложата дълго време. В неприятно въодушевление и замислен. ЦСКА има притежатели, които милеят за клуба и желаят той да се развива, да има триумфи на терена. В това съм уверен. И точно поради това тези хора би трябвало да бъдат ценени и защитавани, а не гонени.
 Снимка 583106
Източник:

Няма по какъв начин да оправдая загуба от сходен противник, когато става въпрос за най-успелия ни тим в Европа. Но не бих съветвал почитателите и да се отчайват. Защото ЦСКА върви в вярна посока. Просто би трябвало религия и малко време. Положителното е, че публиката на мачовете схваща това и реагира по този метод. И точно тези хора ще изживеят най-силно и справедливо триумфите. Които няма да закъснеят. Сега всичко е в ръцете на Илич и играчите. Да отидат в Ирландия, да покажат какво значи ЦСКА и да отстранят Сейнт Патрикс. Заради всеки един на трибуните нощес, който ги изпрати с овации.
 Саша Илич желае да бъде като Петрович и Йешич
Саша Илич желае да бъде като Петрович и Йешич

" В каквото и положение да се намира, ЦСКА постоянно се бори за титли "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР