ЦСКА излезе с важна информация за привържениците на тима, които

...
ЦСКА излезе с важна информация за привържениците на тима, които
Коментари Харесай

ЦСКА излезе с важна информация за привържениците за двубоя с Клуж

ЦСКА излезе с значима информация за последователите на отбора, които считат да следят дуела от първия кръг на шампионата Лига Европа против Клуж довечера от 19:55 часа на Националния стадион „ Васил Левски “.

Ето какво написаха „ алените “ на формалния си уебсайт:

Армейци,

Административният щаб на ЦСКА сътвори безупречни условия за присъединяване на отбора в груповата фаза на шампионата Лига Европа. Националният стадион " Васил Левски " дава отговор на всички условия, с цел да одобри довечера в 19:55 часа дуела от първия кръг в група " А " на Лига Европа сред тимовете на ЦСКА и румънския първенец ЧФР Клуж. Делегатът на срещата - Виталий Данилченко от Украйна, инспектира за последно оборудването и разгласи това на виртуалната техническа конференция преди значимия конфликт. Стадионът бе приспособен по отношение на всички изисвания на УЕФА за осъществяване на футболни срещи в изискванията на пандемията от ковид, а по трибуните се чакат малко над 12 000 фенове, което е 30 % от целия потенциал.

ЦСКА ще играе в титулярния си екип, а футболистите на Клуж ще бъдат с жълти фланелки и черни гащета. Нашият вратар ще бъде със сиво облекло, а стражът на съперника ни - със зелено.

Четиримата съдии на евромача са от Турция - Халил Мерер (главен), Мустафа Ейсой (първи асистент), Джевджет Кьомюрчоглу (втори асистент), Корай Генчерлер (четвърти), а Луис Медина Канталехо от Испания ще извършва функционалностите на съдийски наблюдаващ.

Умоляваме всички последователи преди, по време и след срещата да съблюдават наложителните противоепидемични ограничения:

1. На стадиона да не участват фенове, които демонстрират някои от типичните признаци на COVID-19. Или такива, които през последните 14 дни са били „ положителни “ при Коронавирус тест или по същото време са били в карантина и контакт със потвърдено инфектирани.

2. Да се разрешава измерването на температурата на избраните от органите на реда пропусквателни пунктове, където ще се ревизира също документ за идентичност и притежанието на поименен годен билет.

3. Да се изчаква търпеливо на опашка с маска и спазвайки нужната отдалеченост на влизане и излизане от стадиона.

4. Зрителите да бъдат с маска от самото начало на футболната среща, както и до напускането периметъра на стадиона.

5. Да се поддържа обществена отдалеченост от другите фенове, обслужващ личен състав и защита, длъжностни лица и тв-оператори.

6. Да се заема единствено избраното съгласно билета място през 2 седалки и да се заобикаля придвижване сред редовете и секторите, както и скупчване на групички и физически контакти.

7. Препоръчва се дезинфекцирането на ръцете на избраните за задачата места.

8. Зрителите би трябвало да са наясно с възможните опасности, произлизащи от обстановката с ковид и да осведомят по съответния ред здравните управляващи в случай че след мача се откри, че са инфектирани.

ВАШАТА ПОДКРЕПА Е ВАЖНА ЗА НАС! ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!

САМО ЦСКА!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР