ЦСКА излезе с позиция и се присъедини към Ботев Пловдив

...
ЦСКА излезе с позиция и се присъедини към Ботев Пловдив
Коментари Харесай

ЦСКА подкрепи Ботев Пловдив в искането за оставка на Кашай

ЦСКА излезе с позиция и се причисли към Ботев Пловдив в настояването на оставка на шефа на съдиите Виктор Кашай. Както е известно, по-рано през днешния ден „ канарчетата “ също излязоха с позиция за унгареца, а в този момент „ алените “ застанаха до сътрудниците си от Пловдив.

Публикуваме позицията на ЦСКА без редакторска интервенция:

ЦСКА се причислява към апела на Ботев Пловдив за отстраняването на Виктор Кашай от позицията началник на съдиите, като желаеме да призовем и за цялостни съществени и навременни промени в работата на реферите.

Заставаме твърдо зад подхванатите от Ботев Пловдив начални стъпки за решаването на проблем, който визира целия български футбол и за който нееднократно сме алармирали. Превърна се в наклонност през годините едни и същи клубове да бъдат пострадали и тежко ощетявани на терена за сметка на други. Отново през годините се убедихме, че е нужна единна позиция от страна на всички наранени от „ човешките ” или не толкоз човешки, колкото умишлени, неточности на съдиите в българското състезание.  Грешки, от които страда целият български футбол, а равнището пада стремглаво с всяка минала година. Липсата на обективност, ясни критерии за разглеждане на противоречивите обстановки, нелогични решения и тенденциозни отсъждания са единствено част от всичко това, предизвикващо гнева на футболната общност. И до момента в който за ЦСКА всичко това се трансформира в по-скоро традиция, то този сезон броят на недоволните с съображение пораства. Вярваме, че е време да обединим старания и да не позволим разрухата на българския футбол да продължи.

Призоваваме всички клубове да се включат в подписката за отстраняването на Виктор Кашай, като не спрем дотук. Нужни са синхронизирани дейности за цялостна смяна в образа на футболната среда в България.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР