ЦСКА изглежда няма да може да продаде Валентин Антов в

...
ЦСКА изглежда няма да може да продаде Валентин Антов в
Коментари Харесай

Валентин Антов се връща в ЦСКА през януари

ЦСКА наподобява няма да може да продаде Валентин Антов в Италия и при втория си опит, написа " Мач Телеграф ". Това оповестиха медиите на Ботуша, съгласно които Монца ще върне бранителя на " Армията " още януари.

Причината - старши треньорът Джовани Стропа възнамерява да направи фрапантна смяна в тактическата скица, което от своя страна ще даде отражение върху прехвърлянията на клуба по време на зимния прозорец. Плановете на Монца са да стартира да играе с четирима отбрана, а не с трима. Това значи, че тимът ще употребява единствено двама централни бранители, вместо трима, както до момента.

" Тактическата гражданска война, която е неизбежна въз основата на резултатите, може да даде отражение върху някои бранители, които играят по-рядко, и те може да изоставен Монца. Валентин Антов, който е чартърен от ЦСКА, е изиграл 180 минути в шампионата. Той също може да бъде рискуван през зимния прозорец при положение на тактическа гражданска война в тима ", считат в Италия.

Припомняме, че ЦСКА изпрати Антов чартърен с алтернатива за закупуване, а в случай че договорката с Монца стане факт, на " Армията " ще влязат 3 млн. евро. Тимът обаче се показва под упованията в Серия " Б ", където е на 13 място в класирането, а настрана от това Валентин не е със статут на титуляр.

ЦСКА заложи на сходна скица и през предишния сезон, откакто пусна Антов чартърен в Болоня, само че и тогава до договорка не се стигна, тъй като италианците се отхвърлиха от концепцията да изплатят бранителя против 3 млн. евро.
 Излизане на ЦСКА от групата в Европа - реалистично или фантазия?
Излизане на ЦСКА от групата в Европа - реалистично или фантазия?

Ето част от събитията, от които зависи
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР