ЦСКА има второ ново попълнение и това е добре познатият

...
ЦСКА има второ ново попълнение и това е добре познатият
Коментари Харесай

ЦСКА е много близо до подпис с Гаюс Макута

ЦСКА има второ ново попълнение и това е добре познатият у нас халф Гаюс Макута. Това твърди с убеденост португалският публицист Гонсало Диаш, представен от „ Мач Телеграф “. Диаш е доближен на Брага, който държи правата на конгоанския футболист. Макута има контракт с клуба до 2023 година Според португалския публицист ЦСКА се е договорил Брага за метода, по който халфът ще играе на „ Армията “.

Самият Гаюс Макута ще бъде показан през днешния ден от „ алените “, които ще уточнят дали ще изплатят правата му или той ще играе за тима като преотстъпен.

Авторитетното португалско спортно издание „ А Бола “ удостовери на своята интернет страница, че ЦСКА е почнал договаряния с Брага и съвсем всичко сред двата клуба е конкретизирано.

Както е известно, „ армейците “ към този момент показаха първото си лятно попълнение. Това е французинът Йоан Баи от Кане-Русильон, който пък призна в изявление в родината си, че е предпочел офертата на „ алените “ след диалог точно с приятеля си от детинство Гаюс Макута.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР