ЦСКА и Viber, едно от водещите приложения за разговори в

...
ЦСКА и Viber, едно от водещите приложения за разговори в
Коментари Харесай

ЦСКА подписа с Viber, отвориха офертата за базите


ЦСКА и Viber, едно от водещите приложения за диалози в света, подписаха контракт за партньорство, осведоми формалният уебсайт на клуба от Борисовата градина.

ЦСКА става първият и единствен към този момент български футболен клуб с чат бот във Viber. Ботът е интегриран в формалния обществен акаунт на ЦСКА и дава на почитателите във Viber повече информация за билети и мачове на клуба, както и вести към тима. В рамките на идващите няколко месеца чат ботът ще бъде обогатен, с цел да даде на почитателите на клуба още опция за интеракция - да печелят награди, свързани с обичания тим.

Емоциите към всички мачове на ЦСКА почитателите могат да споделят и във Viber с новия стикер пакет на тима. Стикерите са безвъзмездни и налични за всички в България и по света, като разрешават автоматизирано последване на акаунта на ЦСКА във Viber.

Партньорството сред ЦСКА и Viber беше оповестено на конференция на стадион „ Българска войска ”, на която участва и Атанас Райков, шеф бизнес развиване на Viber за Централна и Източна Европа и страните от Оперативно-наблюдателно дело, спортният шеф на ЦСКА Пламен Марков, асистент треньорът на тима Даниел Моралес и футболистите Фернандо Каранга и Кирил Десподов.

„ Щастливи сме, че с един от най-обичаните професионални футболни клубове в България успяхме да осъществяваме сходно огромно партньорство, което да даде на милионите почитатели на тима в България и по света ужасно преживяване във Viber. Очакваме тематичният стикер пакет, изпълнен с обичани слогани и реплики на клуба, и функционалният чат бот, който дава информация за билети, класирания и вести, да обогатят страстите на ентусиастите и да добавят тактиката за развиване на клуба ”, съобщи Атанас Райков.

„ Благодаря от името на управлението за тази взаимна активност. Това е едно огромно преимущество пред останалите клубове. Още едно средство за нашите почитатели да обменят информация. И най-скептичните наши почитатели и техните условия ще бъдат задоволени. Надявам се тази взаимна активност да бъде дълготрайна ”, разгласи спортният шеф на ЦСКА Пламен Марков.

Междувременно комисята, назначена със задачата да прегледа документите за търга за базите на ЦСКА - стадион " Българска войска " и подготвителната база в Панчарево, отвори получените предложения на специфична конференция по-рано през днешния ден.

Както е известно, предлагането, което е постъпило до крайния период - 11 декември, е единствено едно. То идва от ПФК ЦСКА-София ЕАД, а негов вносител е един от шефовете в клуба - Пламен Марков. Пликът с нужните документи бе отворен в наличието на членовете от комисията и публицисти, а идната стъпка е разглеждането на ценовата оферта. В първия работен ден за 2018 година ще стане ясно утвърдена ли е офертата, след което би трябвало да бъде подписан и контракт.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР