ЦСКА и ЦСКА 1948 няма да стопират ЦСКА-София да придобие

...
ЦСКА и ЦСКА 1948 няма да стопират ЦСКА-София да придобие
Коментари Харесай

Приключва ли сагата с емблемата? ЦСКА 1948 и ЦСКА няма да стопират ЦСКА-София, всичко зависи от “Ред енимълс”

ЦСКА и ЦСКА 1948 няма да стопират ЦСКА-София да придобие активите и емблемата на банкрутиралото армейско сдружение, разбра Sportal.bg .

Припомняме, че на 30 септември 2019 година Софийски градски съд разпореди върху “Ред Енимълс” собствеността върху имуществените права като цяло, съставляващи масата на несъстоятелността на ПФК ЦСКА АД.

Постановлението подлежеше на обжалване от участвалите в търга и от длъжника.

Т.е. постановлението на съда можеше да се апелира от обвързваните с ЦСКА 1948 две компании, които участваха в търга, Дора Милева и компанията “Ред Енимълс”, която завоюва търга за активите и емблемата на ЦСКА с препоръчаните 8 млн. лв..

От ЦСКА 1948 обявиха пред Sportal.bg , че нито са обжалвали, нито имат желание да апелират постановлението на Софийски градски съд. Същото се отнася и за синдик Дора Милева - представляваща банкрутиралото сдружение.

Ако и “Ред Енимълс” не апелира, то значи, че до няколко дни сагата с активите и емблемата на ЦСКА ще завърши и те ще отидат в ръцете на доближената до Гриша Ганчев Искра Григорова. Именно тя се води притежател на спечелилия в търга - “Ред енимълс”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР