ЦСКА и проектантите, които клубът е наел, продължават да работят

...
ЦСКА и проектантите, които клубът е наел, продължават да работят
Коментари Харесай

Адвокатът на ЦСКА: Новият стадион ще е по-модерен от този на Ференцварош

ЦСКА и проектантите, които клубът е наел, не престават да работят интензивно по проекта за реорганизация на стадион " Българска войска ", който значително ще копира оборудването на Ференцварош " Групама Арена " в Будапеща.

Както е известно, в края на предходната година притежателят на " армейците " Гриша Ганчев съобщи в телевизионно изявление, че фантазията му е клубът да разполага с нов съвременен стадион, като пресъздава думите си точно с бижуто в унгарската столица.

" Да, продължаваме да работим по план, подобен с този на стадиона на Ференцварош, само че с нужните усъвършенствания. Нашето оборудване ще бъде по-модерно и по-красиво, защото нашият градеж идва десетилетие след техния. Работим с най-големите британски и немски компании, които ще са с нас досега, в който от министерството и " Сердика Спортни парцели " одобрят нашия план ", съобщи юристът на ЦСКА Станислав Трендафилов пред " Тема Спорт ".

Изданието показва, че със самата реорганизация на " Армията " ще се занимават три задгранични компании - белгийска, финландска и австрийска, които са били ангажирани и със градежа на " Групама Арена ".

Капацитетът на актуализирания и съвременен стадион на ЦСКА ще е към 18 000 места.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР