ЦСКА и новите футболисти в отбора все още не са

...
ЦСКА и новите футболисти в отбора все още не са
Коментари Харесай

Стойчо Младенов очаква ЦСКА да покаже пълната си сила след Нова година

ЦСКА и новите футболисти в тима към момента не са посочили цялостната си мощ и ще го създадат след зимната пауза в шампионата. Това сподели треньорът на алените, който приказва за повода отборът да демонстрира срив в представянето си.

" В един миг се оказва, че мачовете за купата на България и Лигата на конференциите ни идват повече, защото част от футболистите имаха нарушена подготовка и не всички са в идентичен темп. Това постанова да вършим ротации. В някои случаи те се оказаха сполучливи, различен път сбъркахме ", сподели Младенов в " Арена спорт " по Българска национална телевизия.

Според наставника на алените, в случай че мачовете при започване на сезона не са били отсрочени " обстановката щеше да е по-тежка ".

Младенов отговори и на рецензиите към фланговия нападател Яник Вилдсхут, който в последните седмици се показва едва, само че е закрепостен титуляр.

" Почти цялото ни нахлуване е формирано от нови играчи. И трите ни крила са нови попълнения. Не им се даде задоволително време да се приспособяват. Яник Вилдсхут е доста добър футболист, прави всичко вярно в офанзива и отбрана, само че бърка в последното решение. Ще забележим неговата цялостна мощ, както и на останалите играчи, след зимната пауза. Вярвам на всички играчи. От никого не съм се отказал ", добави Младенов.

За следващ път треньорът на си сложи период от две години, в които алените да изградят тим и да смъкват " Лудогорец " от върха.

" На нас ни трябват играчи, които да имат верния нрав и да носят на напрежението. Работя с ръководители, които са от дълги години в спорта. Това са хора, които знаят с какво са се захванали и са наясно, че би трябвало да се прояви самообладание ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР