ЦСКА и Миньор (Перник) се класираха за финали на държавното

...
ЦСКА и Миньор (Перник) се класираха за финали на държавното
Коментари Харесай

ЦСКА и Миньор на държавни финали при юношите U20

ЦСКА и Миньор (Перник) се класираха за финали на държавното състезание по волейбол за юноши под 20 години. Двата отбора приключиха надлежно на първото и второто място в таблицата след заключителния шампионат, който се организира в столичната зала „ Васил Симов “.

Надпреварата бе с присъединяване на „ алените “, перничани и Марек Юнион-Ивкони (Дупница). Трите отбора играха за две квоти за държавните финали за тази вързаст.

В последния спортен ден ЦСКА победи в трагичен дуел връстниците и от Дупница с 3:2 гейма. Волейболистите от столичния клуб започнаха мощно и поведоха в срещата, само че последваха два гейма в интерес на отбора от Югозапада.

Решителната четвърта част протече под диктовката на " алените " и дуелът влезе в тайбрек. Там те още веднъж преобладаваха и се поздравиха с крайния триумф, приключвайки на първото място в класирането.

Марек отпадна от по-нататъшната борба.

Държавните финали за юноши под 20 години ще се проведат от 15 до 19 юли в бургаската зала „ Младост “ с присъединяване на осем тима - ЦСКА, Миньор, Славия, Левски София, Пирин (Разлог), Черно море (Варна), Хебър (Пазарджик) и Дея Спорт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР