ЦСКА и Лудогорец излизат един срещу друг в голямото дерби

...
ЦСКА и Лудогорец излизат един срещу друг в голямото дерби
Коментари Харесай

Решителният ден настъпи: ЦСКА приема Лудогорец в непридвидимо дерби

ЦСКА и Лудогорец излизат един против различен в огромното дерби на efbet Лига през последните години на стадион " Българска войска ". Мачът е през днешния ден от 16:30 часа.

Срещата е отсрочена от третия кръг на шампионата и поставя точка на футболната есен у нас.

Мачът в столицата е с голям заряд, защото двата отбора се намират на единствено пет точки един от различен на върха в подреждането. Лидер е първенецът Лудогорец, само че след неуверените игри на разградчани и шокиращата загуба от Пирин вкъщи (3:5), разликата бе съвсем стопена. Все отново най-титулуваният клуб у нас не съумя да се възползва изцяло, откакто завъртя хикс (2:2) с Арда.

При победа на " алените " през днешния ден, интригата за купата ще се завърне с цялостна мощ. Феновете обаче се притесняват, че Стойчо Младенов ще излезе с тактичност по-скоро да не загуби срещата и да не рискува зимуване с 8 точки пасив.
 Младенов дава команда
Младенов дава команда " свободно " в ЦСКА незабавно след дербито

Купени са билетите на чужденците

Двубоя за ЦСКА пропущат Амос Юга, Федерико Варела, Мено Кох и Ахмед Ахмедов, които са с контузии. Последният изнемощял от сметките е Йоан Баи, който също е с травма. Брадли Мазику е под въпрос, като наставникът Стойчо Младенов ще реши дали да го употребява директно преди мача.

За разградчани под въпрос е нападателят Пиерос Сотириу. Кипърецът се контузи в последния конфликт на Лудогорец в Европа против Мидтиланд в Разград. От щаба на първенците направиха всичко допустимо да го възстановят за основния мач през днешния ден, а дали са съумели следва да разберем.

Шампионите се постановиха и в двете срещи с ЦСКА през актуалната акция. Те победиха в разногласието за Суперкупата на България с гръмкото 4:0, а по-късно надделяха " армейците " с 2:0 на " Хювефарма Арена " в турнирен дуел. Попаденията за отбора на Станислав Генчев вкараха Пиеро Сотириу от дузпа и Мавис Чибота в заключителните минути.
 Майкъла: ЦСКА среща най-слабия Лудогорец,
Майкъла: ЦСКА среща най-слабия Лудогорец, " алените " са длъжни да се възползват

Георги Илиев даде съответна прогноза за срещата

Така те си отмъстиха за загубата с 1:4 точно на " Армията " в края на предишния сезон, която счупи каръка и се яви първа домакинска турнирна победа на 31-кратния първенец против " орлите ".

Вероятни сформира:

ЦСКА: Бусато; Турицов, Матей, Метс, Мазику; Мухар, Жеферсон, Йомов, Вилдсхут, Чатакович; Кайседо

Лудогорец: Пат; Сисиньо, Са, Пластун, Пинас; Баджи, Сантана; Янков, Каули, Десподов; Марин
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР