ЦСКА и Левски ще трупат самочувствие преди мачовете си от

...
ЦСКА и Левски ще трупат самочувствие преди мачовете си от
Коментари Харесай

ЦСКА и Левски ще трупат самочувствие преди битките в Европа

ЦСКА и Левски ще натрупат самочувствие преди мачовете си от Лигата на конференциите. В четвъртък " алените " гостуват на Македония ГП, а " сините " одобряват ПАОК. Преди това обаче на двата столични гранда им следва да изиграят дуелите си от втория кръг на Първа лига, които са в през днешния ден.

От 18,30 часа " Армейците " излизат против Локомотив Сф в дербито на стадиона в Надежда. Това е второ подред домакинство за " железничарите ", откакто преди седмица отново на този терен бяха надиграни от Черно море с минималното 1:0. ЦСКА започва с успеха вкъщи - 3:0 против Арда. Головете паднаха след изгонването на противник в 30-та минута.

През предишното състезание " алените " победиха Локомотив на собствен терен с 2:0 и приключиха 1:1 като посетители.

Левски стартира сезона с разочароващо проваляне в дербито с ЦСКА 1948 (0:1), само че нещата занапред се чака да бъдат вкарани в ред. Следва първо домакинство против новака Спартак Варна.

За гостите няма да е по никакъв начин елементарно при първото завръщане на отбора от доста години насам измежду най-хубавите тимове в България. При това надалеч от вкъщи. " Герена " още веднъж се трансформира в доста комплицирано място за всички противници на " сините ", тъй че тази наклонност едва ли ще бъде нарушена точно през днешния ден. Станимир Стоилов знае, че неговите момчета се нуждаят от победа за самочувствие преди мачовете с ПАОК.

Пълна стратегия за втори кръг в Първа лига:

Петък, 15 юли:

Ботев Враца - Ботев Пловдив 3:2

Лудогорец - Локомотив Пд 2:0

Събота, 16 юли:

18:30, Локомотив Сф - ЦСКА

21:00, Левски - Спартак Вн

Неделя, 17 юли:

18:30, Черно море - Славия

21:00, Пирин Благоевград - ФК ЦСКА 1948

Понеделник, 18 юли

18:30, Хебър - Септември Сф

20:45, Арда - Берое. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР