ЦСКА и Левски се различават в позициите си относно това

...
ЦСКА и Левски се различават в позициите си относно това
Коментари Харесай

Сините ликуват: Вечното дерби ще се играе пред фенове и на дват...

ЦСКА и Левски се разграничават в позициите си по отношение на това дали да има почитатели на символичния посетител в дербито, като „ алените “ са „ за “, до момента в който „ сините “ са на противоположното мнение след последните ексцесии по трибуните на предходното дерби, завършило с триумф на „ армейците “ с 2:0.

 

Припомняме, че тогава се стигна до обстрел с ракети сред секторите А и Г на „ Васил Левски “, както и до пердах сред стюарди и почитатели в бранш А.

„ И двата тима обявиха, че чакат на дербито 12-13 хиляди души от двата клуба. Днес не е коментирано предлагането на Левски да няма гостуваща аудитория. Футболът е за почитателите. Аз съм да има разговор и съгласие, а почитателите да се радват на футболната игра и да няма това, което става в последно време.

 

Разбирателство сред двата клуба имаше. Дано почитателите проумеят, че това е една игра и по-добрият да завоюва. Да няма такива неща, както в последно време. Заставаме на позицията футболната игра да радва почитателите. Не е хубаво, когато няма по трибуните “, сподели шефът на направление Първенства и шампионати към БФС Валентин Чакъров, потвърждавайки, че позицията на футболния съюз е в поддръжка на наличието на гостуващи почитатели.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР