ЦСКА и Левски могат да направят добър и зрелищен мач,

...
ЦСКА и Левски могат да направят добър и зрелищен мач,
Коментари Харесай

Дерменджиев: ЦСКА подобри значително играта си и мачът трябва да е зрелищен

ЦСКА и " Левски " могат да създадат добър и зрелищен мач, счита треньорът на сините Георги Дерменджиев. Според него противникът е подобрил играта си под управлението на Любослав Пенев.

" Любо Пенев е добър треньор, той умее добре психически да влияе на играчите, да им откри добре позициите, има визия за тима. Качеството на игра доста е усъвършенствано на ЦСКА, по тази причина считам, че би трябвало да създадем добър и зрелищен мач ", съобщи Дерменджиев в навечерието на дербито.

" Не мисля, че мачът с " Лудогорец " (0:2) е бил пораженчески. Имаме проблеми с контузени играчи и осъдени, други се връщат, ще има 11 индивида на терена. В един подобен мач, като този с ЦСКА, няма любимци. Отборите са тренирани добре, известно е каква е цената на мача. Физически и двата отбора ще бъдат на положително равнище ", продължи той.

И прикани съдиите да бъдат оставени " да свирят обикновено ". " Много ги разясняваме преди и след мачове, дано да ги оставим да свирят това, което виждат. Важен е мачът за нас, всички точки са значими за нас. "

Дерменджиев уточни, че голмайсторът Станислав Костов има проблем с едното коляно, само че ще може да играе.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР