ЦСКА и Динамо (Киев) не излъчиха победител в контролната среща

...
ЦСКА и Динамо (Киев) не излъчиха победител в контролната среща
Коментари Харесай

ЦСКА не победи Динамо и от 3-ти опит, въпреки силната игра на армейците

ЦСКА и Динамо (Киев) не излъчиха победител в контролната среща между тях, играна на един от терените в "Марбея футбол център ", заяви Топ Спорт.

Проверката приключи без осъществени попадения.

През първото полувреме повече за тозва можеха да съжаляват украинците, само че след паузата "червените " взеха нещата в свои ръце и единствено неналичието на шанс им попречи да отбележат гол.

Първото полувреме от контролата напълно не беше измежду най-интересните за наблюдение. За сметка на това личеше, че двамата наставници се възползват оптимално от опцията да опитват със съставите и метода си към мача.



Началото бе по-скоро в интерес на състезателите на Динамо. Те опитваха офанзиви през централната част от терена, като ги редуваха с центрирания отдясно по нападението си.

Два изстрела на Гонзалес обаче представляваха всичко по-интересно за киевчани в срещата.

Попадение на Гонсалес бе анулирано поради засада. Повторенията демонстрираха, че решението на арбитрите е било правилно.

След 24 минути игра пристигна и едно от най-чистите положения за "червените ". Каранга напредна и пусна топката към Тиаго, който стреля, само че изстрелът му бе избавен.

Възможност за осъществяване на попадение се откри и пред самия Каранга, както и пред Енрике Рафаел, само че също по този начин до откриващ гол не се стигна.



Двамата треньори направиха голям брой корекции в съставите си през второто полувреме и изпробваха разнообразни игрови схеми.

До отбелязване на голове по този начин и не се стигна.

По-сериозните пропуски бяха на сметката на ЦСКА. Първо Енрике не съумя да се разпише от комфортна позиция, а малко по-късно, изведен очи в очи със съперниковия пазач, Тиаго даже не откри очертанията на вратата.

На терена за "армейците " се появиха всички нови попълнения в тима.

"Червените " обяснимо бяха в приповдигнато въодушевление, откакто в предходната си инспекция разгромиха с 8:0 китайския Дзянсу.



Контролата тогава бе изгледана от спортния шеф на Динамо (Киев) Алексей Михайличенко, който е останал впечатлен от представянето на Кирил Десподов. От украинския гранд обявиха, че възнамеряват да следят изявите на футболиста освен в останалите спаринги на ЦСКА, само че и в хода на шампионата на България.

Десподов се намира в страхотна форма, като се разписа във всеки от последните 5 мача на "армейците " през 2017-а, а стартира мощно и новата година.

Това бе трета среща сред двата гранда през последната година и половина. През лятото на 2016-а Динамо победи с 3:0, а тъкмо преди година, отново в Испания, инспекцията приключи 2:2.

За киевчани Жуниор Мораес пропусна мача през днешния ден. Бразилецът даже не е с тима, защото е получил по-дълга отмора и още е в родината си.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР