ЦСКА и Ботев“ (Пд) ще изиграят последния мач от есенния

...
ЦСКА и Ботев“ (Пд) ще изиграят последния мач от есенния
Коментари Харесай

Официално: И снежният ад не спря ЦСКА – „Ботев“

ЦСКА и „ Ботев “ (Пд) ще изиграят последния мач от есенния дял на Първа лига, макар снежния пъкъл в София. Двубоят бе отлаган на два пъти, откакто теренът на стадион „ Българска войска “ бе покрит със сняг. Срещата трябваше да стартира в 17:30 часа, само че съдийската бригада, отпред с основния рефер Драгомир Драганов, на два пъти отлагаше началото на дербито. В 18:10 въпреки всичко бе взето решение конфликтът да стартира в 19 часа.
„Времето разрешава срещата да се играе, не е толкоз замръзнало, колкото ще бъде на следващия ден – обясни арбитърът Драганов. – По-добре е през днешния ден, в сравнение с на следващия ден да се играе срещата, защото на следващия ден теренът ще е заледен. “
Домакините разчистваха игрището повече от 5 часа, а в борбата със снежната буря се включиха близо 100 почитатели на „ алените “, Данаил Ганчев, синът на притежателя Гриша Ганчев, както и екскаватор.
Основната причина дуелът да се състои бе желанието на двата клуба. Причината е, че ЦСКА и „ Ботев “ (Пловдив) разполагат с доста чужденци, които имат закупени самолетни билети за паузата в шампионата. Някои от тях би трябвало да пътуват за родината си незабавно след мача.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР