ЦСКА и Арда (Кърджали) откриват битката в плейофите в първата

...
ЦСКА и Арда (Кърджали) откриват битката в плейофите в първата
Коментари Харесай

ВАР с официален дебют в efbet лига

ЦСКА и Арда (Кърджали) откриват борбата в плейофите в първата шестица на efbet Лига Това ще е генерална подготовка за двата отбора, които след две седмици ще се изправят един против различен във финала за Купата на България. Мачът през днешния ден ще е по-специален с това, че за първи път в родното състезание ще бъде употребена системата ВАР. У нас тя няма да взима крайни решения, а единствено ще предлага на основния арбитър да реализира инспекция на монитора на пистата. " Червените " са трети в класирането с 50 точки, а Арда е директно след тях с 45. Домакините са в приповдигнато въодушевление след успеха с 2:0 над Левски. Кърджалийци пък позволиха тежка загуба с 0:4 от Царско село в последния си мач от постоянния сезон.

До момента двата тима са изиграли 4 турнирни мача между тях. Балансът е 1 победа за ЦСКА и 3 равенства. Любопитното е, че петте гола за " алените " в тези дуели са дело на петима чужденци, а четирите попадения за Арда са маркирани от четирима българи.

В постоянния сезон ЦСКА-София и Арда направиха две равенства с еднакъв резултат - 1:1. В Кърджали Светослав Ковачев откри за домакините, а Джером Синклер изравни в края. На " Българска войска " преди по-малко от месец Жорди Кайседо даде задатък на " алените ", а Тонислав Йорданов донесе точката на Арда с гол от дузпа в добавеното време.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР