ЦСКА и Арда играят при резултат 0:0 първи мач от

...
ЦСКА и Арда играят при резултат 0:0 първи мач от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ЦСКА - Арда 0:0, спорно положение в наказателното поле на Арда

ЦСКА и Арда играят при резултат 0:0 първи мач от плейофите на efbet Лига този сезон. Двубоят е генерална подготовка за идния край за Купата на България, в който един против различен на 19 май ще излязат двата тима.

В началните 15 минути темпото на мача несъмнено не оправда първичните упования и в тези минути липсваше каквото и да било голово състояние.

След 22 минути в мача най-сетне видяхме същинско голово състояние. След центриране от десния фланг от страна на Тиаго, Жорди Кайседо съумя да се извиси над бранителите на Арда, само че не и да насочи удара си в очертанията на вратата на Иван Караджов.

Игровите дейности продължиха да са летаргични, само че в 39-та минута момчетата на Любо Пенев стигнаха до прекрасен късмет. След отлично разиграване сред Енрике и Жорди Кайседо, стрелецът върна към границата на наказателното поле, откъдето Варела нанесе мощен, само че доста неакуратен удар към вратата на Караджов.

В началото на втората част се стигна до обстановка, в която ВАР можеше да се намеси. Греъм Кери падна в наказателното поле при единоборства с Милен Желев, като останаха известни подозрения, дали нямаше нарушаване. Главният арбитър и неговите ВАР помощници не сметнаха, че има нередности.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР