ЦСКА гостува на Лудогорец в Разград. По презумпция мачът ще

...
ЦСКА гостува на Лудогорец в Разград. По презумпция мачът ще
Коментари Харесай

Бойното кръщение на Супер Любо

ЦСКА гостува на Лудогорец в Разград. По хипотеза мачът ще е доста тежък за столичани, а залогът е огромен - място измежду последните 4 тима в шампионата за Купата на България.

И елиминиране на най-трудния противник.

След отпадането на Левски от Черно море през есента, миналогодишният главорез на " алените " към този момент е отвън сметките.

За последно ЦСКА подвигна националната купа през 2016 година. Грандът реализира немислимото и го стори от " В " група (Трета лига) с напълно български състав. След завръщането си при майсторите към момента удря на камък .

Последва отпадане от Локомотив (София) след загуба с 1:2.

Миналия сезон " армейците " отстраниха Лудогорец (2:1) в паметна вечер в Борисовата градина, само че по-късно " безконечния противник " - Левски, се възползва от обезкървения състав на Стамен Белчев (0:2, 2:2).
 Голям мач!
Голям мач!

Твърде доста се изговори и изписа за противоречиви, безспорни моменти, ощетени, ощипани...

Това се случи на полуфиналите.

Сега ЦСКА на Любослав Пенев ще гостува на " орлите ", които наподобяват преродени при Стойчо Стоев. Феновете на 31-кратните първенци има за какво да се тормозят .

От началото на сезона техните любимци нямат мощно посещение против тим от челото в Първа лига, а в този момент излизат в елиминационен дуел против лидера. Навън " алените " доближават мъчително даже до състояние за гол . Традицията също е на страната на разградчани.

Именно в такива мачове най-важна е работата на треньора. Любо Пенев ще би трябвало да се нагоди към обстановката - в случай че имаше реванш на " Армията ", статистически възможностите щяха да са в пъти по-големи.

Наскоро Лудогорец надигра Левски като посетител с 2:0 и още веднъж онагледи надмощието си у нас. Ел Голеадор ще би трябвало да сътвори мини-чудо, а стори ли го - ще влезе още повече под кожата на почитателите .

Те му дадоха заем на доверие при завръщането си тази зима.

Започна да им се отблагодарява с лансирането на няколко надарени момчета от школата, които надали щяха да помиришат терен при предшественика на Любо . Тепърва ще разберем дали голобрадите юноши са подготвени за първия си сериозен тест.

Чужденците в офанзива пък все не могат да надскочат себе си във значимите мачове. Пенев ще има сложна задача и с мотивирането им. На моменти наподобява като че ли те не осъзнават големите упования, с които са натоварени.

Преди време бе лепнато марковото определение " супер " към името на експерта . От тогава изтече доста вода, обстановката в ЦСКА се промени, в родния футбол навлезе нов огромен състезател.

Време е Любо да покаже още веднъж за какво бе наименуван по този начин и да завоюва основната борба, добавяйки нов трофей в богатата клубна витрина. В дома на противника.

Евентуално отпадане запраща " армейския " клуб към нов нулев сезон . Слага точка на най-посредственото десетилетие в Борисовата градина.
 Любослав Пенев: Всеки в ЦСКА може да играе и да не играе, препоръките на Петрович са ми скъпи
Пенев: Всеки в ЦСКА може да играе и да не играе, препоръките на Петрович са ми скъпи

" Получавам доста скъпи препоръки. От разнообразни хора в клуба "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР