ЦСКА гостува на ФК Копенхаген в среща-реванш от третия квалификационен

...
ЦСКА гостува на ФК Копенхаген в среща-реванш от третия квалификационен
Коментари Харесай

Трудно, но не и невъзможно

ЦСКА гостува на ФК Копенхаген в среща-реванш от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Резултатът от първия мач, изгубен с 1:2, слага българския отбор в ролята на новобранец, само че " алените " не са се предали.

 Джан Пиеро Гасперини: ЦСКА може да изненада Копенхаген
Треньорът на Аталанта: ЦСКА може да изненада Копенхаген

" Дано единствено не глътнем вода... "

Всички в лагера на ЦСКА са безапелационни, че отборът няма какво да губи и ще играе разкрепостено в датската столица. Това не значи, че футболистите на Нестор ел Маестро ще търсят непременно бърз гол.

Стилът на сърбина с британски паспорт допуска търпеливо очакване на точния миг, в който противникът да бъде ударен. Ел Маестро към този момент сподели, че умее да избира подобаващата тактичност според от мощните и слабите страни на съперника, а мачът на " Васил Левски " даде да се разбере, че ФК Копенхаген напълно не е невредим.

 Кирил Десподов: Копенхаген е изцяло реализуем тим
Десподов: Копенхаген е изцяло реализуем тим

" Не би трябвало да се хвърляме незабавно да вкарваме гол "

Добрата вест за " армейците " е завръщането на Николай Бодуров и Кристиян Малинов, които изтърпяха наказванията си за алените картони след края на мача с ФК Рига. Бодуров има опит в датския футбол, където игра известно време за сегашния първенец Мидтиланд.

Възстановеният от травма Станислав Манолев пък е наказвал " аления динамит " на " Паркен " с екипа на националния тим.

Ел Маестро удостовери, че Бодуров ще е титуляр. До него в центъра на отбраната ще играе Стивън Перейра поради наказването на Чорбаджийски. Борис Секулич ще е десен бек, а отляво още веднъж ще е младокът Ангел Лясков. Жанио Бикел и Рубен Пинто ще си партнират в средата на терена, Малинов ще играе малко пред тях, а Тиаго Родригес ще бъде преместен на левия фланг. Атомното дуо Мауридес - Десподов ще тормози отбраната на датчаните, а през второто полувреме в игра сигурно ще се появи и Едвин Джеси.

Двубоят на " Паркен " стартира в 19:30 часа, а рефер ще е турчинът Халил Мелер.

 Нестор ел Маестро: Никой не чака от нас да продължим напред
Ел Маестро: Никой не чака от нас да продължим напред

" Не считам, че Божидар Чорбаджийски заслужаваше червен картон "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР