ЦСКА експресно успя да картотекира в УЕФА последното попълнение Джонатан

...
ЦСКА експресно успя да картотекира в УЕФА последното попълнение Джонатан
Коментари Харесай

Експресно: ЦСКА картотекира Линдсет

ЦСКА експресно съумя да картотекира в УЕФА последното попълнение Джонатан Линдсет. Така норвежкият халф ще бъде разполагаем на Саша Илич за конфликтите против ирландския Сейнт Патрикс от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Първият е на следващия ден от 20:00 часа на стадион " Васил Левски " и ще бъде излъчен директно по Диема спорт. Реваншът е на 11 август, четвъртък, от 21:45 часа в Дъблин.

В неделя 26-годишният Линдсет игра за последно за към този момент някогашния си отбор Сарпсборг в норвежкото състезание. В понеделник той дойде в България, а през вчерашния ден направи първата си подготовка под управлението на Саша Илич.

От клуба даже разпространиха и фрагменти от заниманието, като към тях написаха: " Дълго те чакахме, Линдс! Успех! ".

Линдсет беше закупен от Сарпсборг, работи като нападателен халф, по-силният му крайник е десният. ЦСКА разгласи привличането на халфа в края на предишния месец. Той ще попадне в групата за утрешния мач със Сейнт Патрикс, като се чака да запише и дебют с алената фланелка.

Полузащитникът се намира в добра кондиция, тъй като норвежкото състезание е в разгара си. През тази акция той бе на терена в 15 турнирни дуела, в които вкара 2 гола. 2021-ва е най-силна в кариерата на Линдсет. В 25 срещи от шампионата той осъществя 10 попадения за Сарпсборг.

В момента треньорът на ЦСКА Саша Илич ще дава конференция. На нея експертът ще обясни какво е положението на Линдсет.

Картотека за идните срещи на континенталната сцена получи и нападателят Бисмарк Чарлс. Той дълго време лекува травма и не е играл от 8 април тази година, когато алените изгубиха с 0:2 от Локо Пд на " Лаута ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР