ЦСКА е с единия крак вън от Европа! Червените загубиха

...
ЦСКА е с единия крак вън от Европа! Червените загубиха
Коментари Харесай

Сепси нокаутира ЦСКА на Армията в Лигата на конференциите

ЦСКА е с единия крайник вън от Европа! " Червените " изгубиха с 0:2 от румънския Сепси пред 12 000 на ст. " Българска войска " в първи мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. В грешници за домакините се трансфораха Мено Кох и Густаво Бусато. Реваншът е на 3 август.


След 5 минути игра Фаетон хитро си завоюва нарушаване малко пред дъгата на наказателното поле. Зад топката застана Тобиас Хайнц, който стреля в стената, а по-късно при добавката ударът му бе доста неакуратен в навън.

В 15-ата минута " алените " реализираха добра композиция и Фаетон стреля отдалеко, само че ударът му бе доста слаб и нямаше по какъв начин да затрудни Никзули. Пет по-късно Вион откри Хайнц в наказателното поле, а норвежецът стреля от въздуха, само че ударът му бе блокиран. В 27-ата минута пред футболистите на Саша Илич се откри страхотна опция да открият резултата. Хайнц центрира от фал, а Мено Кох отклони топката към Джонатан Линдсет, чийто удар с глава обаче не откри задачата.

120 секунди по-късно Козмин Матей се измъкна зад тила на защитата на ЦСКА, само че се засуети и подаването му бе пресечено. Последвалият изстрел на Паун от границата на наказателното поле бе извънредно неакуратен. В 41-вата минута Щефанеску бе изведен очи в очи със стража на " алените ", само че Бусато бързо съкрати дистанцията и отрази заплахата. Последва неакуратен удар на Шафранку със странична ножица.

В началото на второто полувреме " алените " имаха съществени искания за игра с ръка на състезател на Сепси пред наказателното поле, само че основният арбитър подмина обстановката.

Така се стигна до 68-ата минута, когато безусловно преди малко появилият се на терена Марио Рондон откри резултата. Мено Кох позволи грандиозна неточност, откакто не се ориентира добре и това разреши на Роланд Варга да стреля. Бусато мазета, само че при добавката Рондон не сбърка с невисок удар за 1:0!

В 80-ата минута шокът за ЦСКА стана цялостен! Бусато излезе от наказателното поле, потегли да финтира съперник и топката му беше отнета. Тя попадна във Варга, който оформи крайното 2:0 за Сепси!

Срамът за ЦСКА до края можеше да стане цялостен, само че на два пъти гредите избавиха домакините. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР