ЦСКА е поредният клуб, в който заплатите ще бъдат намалени

...
ЦСКА е поредният клуб, в който заплатите ще бъдат намалени
Коментари Харесай

ЦСКА също ще намалява заплатите

ЦСКА е следващият клуб, в който заплатите ще бъдат понижени поради пандемията от ковид. " Армейците " ще позатегнат коланите сходно на всички останали родни клубове. Това ще са естествени процеси с оглед загубите, които ще се претърпят около настъпващата икономическа рецесия. Освен това клубът ще хвърли много сили и в реконструкцията на стадиона, което отваря още едно перо за съществени разноски.

Бюджетът за идващия сезон занапред ще се обяснява, поради че към този момент не е ясно по кое време въобще ще приключи актуалният. На този стадий няма изгледи мачовете да стартират преди началото на юни. Така или другояче, в ЦСКА занапред възнамеряват преразпределението на средствата. Намаляване на заплатите ще има и в другите водещи клубове Лудогорец и изключително в Левски, където орязването ще е в много по-големи размери.

" Червените " към този момент имат и набелязани трансферни цели за лятото. Те ще опитат да привлекат повече български играчи, с което да изградят солидно ядро от родни футболисти. В елита има няколко забавни имена, като на " Армията " наблюдават обстановката към тях.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР