ЦСКА е новият лидер в Първа футболна лига. Червените победиха

...
ЦСКА е новият лидер в Първа футболна лига. Червените победиха
Коментари Харесай

ЦСКА оглави футболното класиране с 10 човека за 45 минути и късен автогол

ЦСКА е новият водач в Първа футболна лига. " Червените " победиха " Славия " в финален мач от 4-ия кръг с гол в добавеното време на второто полувреме.

Попадението беше записано като автогол на Венцислав Бенгюзов, а домакините от стадион " Българска войска " играха цяло полувреме с човек по-малко.

Двубоят стартира умерено и с леко преимущество за домакините. До 30-ата минута обаче и двамата треньори трябваше да извършат насилствени смени. Стамен Белчев извади Иван Турицов и на негово място пусна Амос Юга. Ивайло Димитров от „ Славия “ също се контузи, като съвсем 10 минути съотборниците му играха с човек по-малко. В последна сметка на негово място влезе младият Димитър Стоянов.

Снимка: Lap.bg

Али Соу и Антов пропуснаха положителни благоприятни условия за „ алените “, до момента в който Стоев не съумя да означи за „ Славия “.

Минута преди края на първото полувреме ЦСКА остана с човек по-малко. За малко време съдията Петър Костадинов сподели два жълти картона за осъществени нарушавания на Юнус Санкаре.

При прибирането на реферите на почивката, почитателите на „ алените “ се спуснаха към тунела, само че обстановката мина единствено с обидни намеци.

Снимка: Lap.bg

През второто полувреме футболистите на „ Славия “ успяваха да задържат топката по-дълго, само че играта се накъсваше постоянно от нарушавания. Домакините, поради по-малкото представители на терена, не съумяха да се опълчват. Най-близо до попадение беше Юрген Матей, само че той шутира над напречната греда.

Така се стигна до третата минута на продължението. Кейта подаде на Назику в наказателното поле на „ Славия “, бранителите на „ белите “ не се ориентираха и по-скоро попречиха на вратаря Стериакис, който единствено изгледа по какъв начин топката влиза във вратата му. Попадението беше записано като автогол на влезлия в игра минути преди този момент Венцислав Бенгюзов.

Снимка: Lap.bg

Така ЦСКА оглави класирането в Първа лига и има в актива си 3 победи и 1 тъждество. „ Червените “ изпреварват „ Лудогорец “ и „ Локомотив “ Пловдив, които са с точка по-малко.

„ Славия “ пък е в серия от 3 загуби и е на предпоследно място в подреждането.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР