ЦСКА е направил опит да привлече трима от най-обещаващите играчи

...
ЦСКА е направил опит да привлече трима от най-обещаващите играчи
Коментари Харесай

Мартин Минчев, Кръстев и Тонев са прекалено скъпи за ЦСКА

ЦСКА е направил опит да притегли трима от най-обещаващите играчи в родното състезание, само че е блъснал на камък поради бомбастичните цени, сложени от техните клубове. Това стана ясно след срещата на част от почитателите със притежателите на клуба Гриша Ганчев и Юлиан Инджов.

" Червените " са отправили питане към Славия за офанзивния халф Филип Кръстев, към Черно море за крилото Мартин Минчев и към Ботев Пловдив за един от обещаващите им играчи Димитър Тонев. Поисканите суми обаче са били прекомерно огромни и са отказали ЦСКА.

" Белите " са сложили цена на Кръстев от над 3 милиона лв.. От Борисовата градина са отправили запитването си неотдавна, само че ползата им бързо е бил охладен.

Черно море пък е оповестил трансферна сума от над 2 милиона лв. за Мартин Минчев. Макар единствено на 19 години, той към този момент е с над 80 мача в професионалния футбол, като има и 4 мача за националния тим на България.

Ботев пък е изискал 1 милион лв. за Тонев, което също се е видяло прекомерно нереална цена за " алените ".

Така от ЦСКА още веднъж ще се насочат към привличането на чужденци в идната си селекция. На срещата с почитателите се е коментирало, че новите ще са сред 5 и 7. От клуба към този момент си потеглиха четирима - Албентоса, Давидов, Анита и Отабор. А след края на сезона ще си тръгнат и още няколко индивида.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР