ЦСКА е напът да изпрати поредния си сезон без титла,

...
ЦСКА е напът да изпрати поредния си сезон без титла,
Коментари Харесай

Сашо Станков каза къде са проблемите на ЦСКА и защо играта на отбора не му харесва

ЦСКА е напът да изпрати следващия си сезон без купа, като по всичко проличава, че трофеят още веднъж ще пътува за Разград. Второто място въпреки всичко наподобява подсигурено даже преди началото на плейофите, само че то по никакъв начин не подхожда на клуба, съгласно някогашния треньор Александър Станков.

„ Армейците “ прекомерно рядко преобладават в своите срещи и това е очевидно от разликата при маркираните голове спрямо „ орлите “. Едните са вкарали 39 гола в 25 мача, до момента в който другите имат цели 63 досега. Но казусът не идва толкоз от офанзивата, колкото от халфовата линия, съгласно експерта.

„ Според мен проблемите идват от халфовата линия, където отборът изпитва големи усложнения. Представянето на армейците въобще не дава отговор на марката „ ЦСКА “. То е доста неотклонно, без никакви импровизации и свежи хрумвания, като се разчита само на самостоятелни качества. Това прави тима елементарно предсказуем за който и да е противник и към този момент виждаме по какъв начин надалеч по-слаби от ЦСКА отбори съумяват да се нагодят към играта на „ алените “ и да им се опълчват “, сподели Станков пред „ Тема Спорт “.

Той не спести рецензиите си съответно към Жеферсон и Карло Мухар, които се оказват съществени фигури в полузащитата под управлението на Стойчо Младенов.

„ Специално като хърватина и аз в този момент, на тези килограми, на които съм, мога да играя по този метод. Да депозирам топката встрани и обратно и да нападам неразчетено съперниците в тил. Нямам нищо срещу момчето, само че просто това са неговите благоприятни условия. Жеферсон пък, колкото и да съумя да свърши някаква работа и да запълни дупки в средата на терена по насила, си проличава, че не е за този пост “, добави Сашо Станков.

Разликата на върха в класирането сред Лудогорец и ЦСКА е цели 9 точки кръг преди края на постоянния шампионат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР