ЦСКА е много близо до това да привлече бившата звезда

...
ЦСКА е много близо до това да привлече бившата звезда
Коментари Харесай

Първо във ФАКТИ: ЦСКА е близо до бивш нападател на Ювентус и Звезда

ЦСКА е доста покрай това да притегли някогашната звезда на Цървена Звезда - Ричмънд Боакие, научи ФАКТИ от свои източници. Ганайският централен нападател е свободен сътрудник от първите дни на 2021 година, защото връзките му със сръбския гранд са завършили в края на предходната календарна година.

Двете страни към момента договарят, а вероятността да се стигне до трансфер е огромна.

Боакие направи много прилична кариера в западната ни съседка, където означи много голове за звездашите и стана първенец на Сърбия с тях на два пъти.

27-годишният ганайски национал, който има 14 мача и 5 гола за мъжкия народен тим на родината си, е защитавал още цветовете и на Дженоа, Ювентус, Сасуоло, Аталанта, Рода и други по-непопулярни клубове.

В същото време през последните часове интензивно се твърди, че нападателят и огромна звезда на ''армейците'' - Али Соу, ще бъде трансфериран в турския гранд Галатасарай за сума сред 6 и 7 милиона евро.

Не е изключено от ЦСКА да привлекат цели двама нови нападатели, в случай че гамбиецът напусне в посока Турция. Опциите са Ричмънд Боакие, еквадорецът Жорди Кайседо от бразилския втородивизионен клуб Витория Баия и колумбиецът Матео Касиера от португалския първокласен клуб Белененсеш.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР