ЦСКА е изпуснал момента да се завърне в баскетболния елит

...
ЦСКА е изпуснал момента да се завърне в баскетболния елит
Коментари Харесай

Тити Папазов: ЦСКА трябваше да влезе в елита

ЦСКА е изпуснал момента да се завърне в баскетболния хайлайф на България. Това мнение изрази треньорът на Левски Константин Папазов.

“След това, което се случи с Академик (Сф), ЦСКА можеше да добави елитната група на мъжкото баскетболно състезание и то още веднъж да бъде с 10 тима. “Червените” обаче не го направиха. Адмирации към това, което вършат Александър Чакмаков и Робърт Гергов в клуба. Българският баскетбол има потребност от дерби сред Левски и ЦСКА, а и такова не е имало от януари 2011 година. Тъжно е обаче това, което се случва с баскетбола в София. Вярвам, че Академик е тим, който ще притегли спонсори”, съобщи Тити пред “Мач Телеграф”.

Папазов се надява, че излизането на Валентин Златев от “ЛукОйл България” няма да се отрази на Левски.

“Само можем да бъдем признателни за това, което тази компания направи и продължава да прави за българския баскетбол. Силно се надявам, че отдръпването на господин Златев няма да се отрази на Левски”, добави Папазов.

Иначе Тити към този момент приготвя “сините” за новия сезон. Той разкри, че единствен проблеми в отбора има капитанът Асен Великов, който през вчерашния ден е минал ядрено-магнитен резонанс със подозрения за травма в менискуса. Днес ще стане ясно какво е положението на гарда.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР