ЦСКА е добре осигурен финансово, заяви адвокатът, представляващ клуба Станислав

...
ЦСКА е добре осигурен финансово, заяви адвокатът, представляващ клуба Станислав
Коментари Харесай

ЦСКА е доста добре финансово осигурен, заявиха от клуба

ЦСКА е добре обезпечен финансово, съобщи юристът, представляващ клуба Станислав Трендафилов при отварянето на документите в състезанието за базите. " ЦСКА - София " е единствен участник и чака на 3 януари 2018 година да бъде разгласен за победител, а до седмица по-късно да подпише контракт за прилагане на " Българска войска " и Панчарево.

" За да сме подали заявление за присъединяване в състезанието, значи сме решили, че отговаряме на изискванията. И второ, мисля, че клубът е сносно финансово обезпечен. Виждате го по това, което се прави и което към този момент е направено ", сподели Трендафилов.

" Представили сме капиталова стратегия, която считаме, че ще успеем да спазим. Представили сме дълготрайна тактика за развиване на двете бази. Добре знаете, че все още претърпяват развиване, с помощта на направените вложения ", добави юристът. Той уточни, че клубът се надява след промени в закона да може да получи базите за 30 години.

Нито той, нито спортният шеф на клуба желаеха да разкрият детайлности към капиталовото предложение. " Предвиждат се доста нови неща - създаване на нови игрища, терени ", сподели Трендафилов. По думите му повече ще бъде казано, когато се подписа договорът със " Сердика спортни парцели ".

В чата сме

Червените показаха партньорство с " Вайбър ". През ноември такова разгласи и " Левски ", само че в този момент от " Българска войска " показаха, че са " първият и единствен български футболен клуб с чат бот във " Вайбър ".

 ЦСКА е сносно финансово обезпечен, обявиха от клуба
© LAP.bg

" Ботът е интегриран в формалния обществен акаунт на ЦСКА и дава на почитателите във " Вайбър " повече информация за билети и мачове на клуба, както и вести към тима. В рамките на идващите няколко месеца чат ботът ще бъде обогатен, с цел да даде на почитателите на клуба още опция за интеракция - да печелят награди, свързани с обичания тим ", оповестиха от клуба.

Вече има деен и пакет със стикери, които са безвъзмездни.

" Това е огромно преимущество пред останалите клубове. Още едно средство за нашите почитатели да обменят информация. И най-скептичните наши почитатели, и техните условия ще бъдат задоволени. Надявам се тази взаимна активност да бъде дълготрайна ", съобщи Марков.

Преди огромния мач

ЦСКА продължава подготовката си за мача с " Лудогорец " от четвъртфиналите за Купата на България. Червените одобряват първенеца в четвъртък от 17.30 часа на " Българска войска ".

" Подчертавам, че доста мощно желаем да спечелим купата. Рано или късно трябваше да срещнем " Лудогорец ". Съдбата е предопределила в този момент да играем с тях. Ще създадем всичко допустимо да се поздравим с триумф ", сподели Марков.

На въпрос кой е любимец в срещата спортният шеф съобщи, че няма какво друго да отговори с изключение на " ЦСКА ". Към мнението му се причислиха нападателите Фернандо Каранга и Кирил Десподов.

Бразилският голмайстор на тима уточни, че след безапелационната победа с 6:0 против " Берое " ЦСКА е натрупал убеденост.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР