ЦСКА достигна до пети обрат от началото на кампанията. Преди

...
ЦСКА достигна до пети обрат от началото на кампанията. Преди
Коментари Харесай

ЦСКА с пети обрат през сезона

ЦСКА доближи до пети поврат от началото на акцията. Преди успеха над Славия (от 0:1 до 3:2), те се завърнаха в резултата и стигнаха до триумфа против ФК ЦСКА 1948 (от 1:2 до 4:2), Ботев (Враца) (от 0:1 до 4:2), Левски (от 0:1 до 2:1) и Арда (от 0:1 до 2:1).

Във всеки от дуелите, в които алените реализират поврат, в последна сметка печелят трите точки, отбелязва " Тема спорт ".

В " Овча Купел " армейците сложиха завършек на черните серии от 5 турнирни гостувания и общо 9 дуела отвън стадион " Българска войска " без триумф. Последната победа на отбора при аудиенция датираше от преди 4 месеца и половина, на 3 октомври с 2:1 бе надигран Царско село.

В нито един от първите си 20 мача в шампионата алените не съумяха да отбележат в дебютните 15 минути на дуела! Подобен огромен проблем те изпитваха и през предишния сезон.

Като цяло отборът е ниско ефективен през първата част, като след почивката е осъществил над два пъти повече попадения - 23 против 11.
 ЦСКА победи Славия с 3:2 в мач от efbet Лига
Зрелище в " Овча купел "! Пет гола, два червени картона, поврат и 3:2 за ЦСКА против Славия

Всички пет гола паднаха през втората част

Червените не престават да изпитват съществени усложнения в отбрана. Те получават по над гол приблизително на мач, като в 20 срещи са позволили 21 попадения - 17 в 16 мача е инкасирал Бусато, а 4 в 4 дуела - Евтимов.

Реализатор №1 в Първа лига Жорди Кайседо продължава да не е записвал голова суша по-дълга от два дуела в шампионата през този сезон. След като не се разписа против Лудогорец (1:0) и Локо Сф (1:1), той разпечата вратата на Славия с 13-ото си попадение през акцията.
 Кайседо получи повиквателна от Еквадор
Кайседо получи повиквателна от Еквадор

За края на март

Амос Юга вкара третото си попадение в сегашното състезание и по този начин сложи персонален голов връх в границите на един сезон. Досега на три пъти той бе достигал до два точни изстрела във френската Лига 2 с екипите на Льо Авър и Газелек Аячо.
 Кери стана главен помощник за головете на ЦСКА, Юга сложи персонален връх
Кери стана главен помощник за головете на ЦСКА, Юга сложи персонален връх

Вижте още статистика

С трите си асистенции против Славия Греъм Кери оглави класацията по този индикатор в ЦСКА-София. Той към този момент има на сметката си 7 голови паса, изпреварвайки Йомов, който е с 5.

Яник Вилдсхут изигра 18-ия си турнирен мач с алената фланелка. Въпреки че е бил на терена 1151 минути или над 19 часа, той към момента не се е разписал. Иначе нидерландският флангови футболист откри сметката си в ЦСКА на 9 декември при загубата с 2:3 от Рома от последния кръг на груповата фаза на Лигата на конференциите. Това остава и единственият гол на Вилдсхут за алените до момента.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР