ЦСКА беше умишлено фалиран. Това заяви членът на УС на

...
ЦСКА беше умишлено фалиран. Това заяви членът на УС на
Коментари Харесай

ЦСКА беше умишлено фалиран, твърдят от тима на феновете

ЦСКА беше съзнателно фалиран. Това съобщи членът на УС на ЦСКА 1948 Никола Газдов на брифинг, на който беше показан новият директорски съвет на клуба. Той е от 5 души, все млади момчета от бизнеса и юридическите дреди, свързани с някогашните групировки в бранш " Г " - " Офанзива " и " Червен Младост ".

" Скоро наближава датата за заплащане на активите и емблемата на ЦСКА. Ще би трябвало или да се заплати, или да не се заплати. Ако не се заплати, мисля че няма да има доста сюрпризирани ", стартира Газдов.

Защото през последните две години се наслушахме на какви ли не истории, митове, обещания, международни конспирации. А обстоятелствата са ясни.

Но тогава се слага законния въпрос за какво с една дребна част от тези 8 милиона, може би с 25-30 %, да се започва възстановителен развой? Защо предходната година ЦСКА бе фалиран съзнателно? Защо не бе избавен?

С 1/3 от тези пари да започва процеса, а по-късно в продължение на 15, 20, 25 години с доста по-малки суми, колкото е заплатата за два месеца на треторазряден португалски или африкански футболист, ЦСКА да резервира положителното си име и да не се случват такива истории - делене, припознаване, обединение, придобиване.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР