ЦСКА 1948 завърши трансфера на Георги Иванов, съобщиха от клуба.

...
ЦСКА 1948 завърши трансфера на Георги Иванов, съобщиха от клуба.
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 взе халф от Литекс

ЦСКА 1948 приключи прехвърлянето на Георги Иванов, оповестиха от клуба. Той е роден през 1993 година и от ранна детска възраст влиза в света на футбола. Играе като опорен халф, само че се усеща удобно и зад нападателя. В идния сезон в efbet Лига мечтае да се изправи против тима на Левски в софийското дерби.
 Балъков: Идвам в перспективен отбор, ЦСКА 1948 няма нищо срещу да се стигне до обединяване Веднага след завършването на прехвърлянето полузащитникът изрази признателност към управлението на ЦСКА 1948 за вярата и предоставената опция.

" Изключително съм удовлетворен от прехвърлянето. Това е късмет, който нямаше по какъв начин да изпусна. Мечтата на всеки един футболист в България е да играе на най-високо равнище ", разяснява той пред клубния уебсайт.
 Добрин Гьонов: Гриша Ганчев може да стане президент на обединен ЦСКА (видео+галерия) През 2017 година Иванов играе за тима на Струмска популярност и показва положителни футболни умения. Последните две години играе за тима на Литекс, където бива видян от скаутите на ЦСКА 1948.

" В ЦСКА има извънредно класни и опитни футболисти, които могат да оказват помощ на мен ", показа Иванов по отношение на конкуренцията в тима.

Снимка: cska1948.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР