ЦСКА 1948 все още няма желания от Атанас Рибарски игрови

...
ЦСКА 1948 все още няма желания от Атанас Рибарски игрови
Коментари Харесай

Атанас Рибарски: Все още не можем да говорим за игрови облик

ЦСКА 1948 към момента няма стремежи от Атанас Рибарски игрови образ, само че треньорът на " алените " се надява това да бъде реализирано преди първите публични мачове за новия сезон в българското футболно състезание и евротурнирите.



" Хареса ми през първото полувреме играта от дълбочина, хареса ми и нападението през втората част. Все още не можем да приказваме за игрови образ, защото не сме подготвени за 90 минути. Днес видях безмислени единоборства, които скапаха срещата ", съобщи Рибарски.

" Всички нови демонстрираха предпочитание, макар че са на друг стадий от подготовката си. Те самите знаят, че няма доста време, тъй че поставят доста старания. Надявам се в околните седмици да стартираме да почистваме стила на игра ", добави експертът.

Октавио получи сериозна травма през второто полувреме и съгласно Рибарски прогнозата за неговото положение не е добра.

" За страдание, първите мнения не са положителни. Влязоха му откъм гърба на опорния крайник и не считам, че това беше колегиално. Надявам се с другите момчета всичко да е наред, защото те приключиха мача. Дано и Октавио е окей ", сподели още Атанас Рибарски.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР