ЦСКА 1948 ще се бори със зъби и нокти в

...
ЦСКА 1948 ще се бори със зъби и нокти в
Коментари Харесай

"ЦСКА 1948" ще се бори "със зъби и нокти" за "Българска армия"

" ЦСКА 1948 " ще се бори със зъби и нокти в състезанието за базите на банкрутиралия ПФК ЦСКА АД, съобщи изпълнителният шеф на клуба Добрин Гьонов пред BiT. Надеждите му са процедурата да премине транспарантно и при ясни условия.

Преди ден стадион " Българска войска " и базата в Панчарево бяха трансферирани в нова държавна компания - " Сердика спортни парцели " ЕАД. Това е една от стъпките в подготовката за дълго чакания конкурс. Все още не се знае какви ще са всички условия към участниците, само че е ясно, че спечелилият ще би трябвало да заплати към 1 млн. лв. отговорности на банкрутиралото сдружение.

До три седмици " Сердика спортни парцели " би трябвало да разгласи начало на състезанието за отдаване чартърен на базите, обясниха от спортното министерство.

" Ще се борим със зъби и нокти да се върнем там, където считаме, че е нашият дом ", сподели Гьонов. Той уточни, че " ЦСКА 1948 ", чийто тим играе в Трета лига, разполага с екип от експерти, които ще опитат да завоюват състезанието.

 Гьонов (в средата) се надява този, който завоюва състезанието, да построи стадион, отговарящ на името на ЦСКА
© Георги Кожухаров

Гьонов (в средата) се надява този, който завоюва състезанието, да построи стадион, отговарящ на името на ЦСКА

" Този, който завоюва търга, да построи нещо, което да дава отговор на марката и името на ЦСКА. Имаме направен проект да участваме, само че дано изчакаме да забележим какво ще се изисква ", добави Гьонов.

Другият предстоящ участник в състезанието ще е " ЦСКА - София ", управителен от Гриша Ганчев. Клубът, състезаващ се в Първа лига, употребява базите сега.

Спорният министър Красен Кралев съобщи, че чака напрежение към състезанието.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР