ЦСКА 1948 ще привлече през зимата бразилския атакуващ футболист Педро

...
ЦСКА 1948 ще привлече през зимата бразилския атакуващ футболист Педро
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 привлича шести бразилец

ЦСКА 1948 ще притегли през зимата бразилския атакуващ футболист Педро Енрике Оливейра дос Сантос. Клубът към този момент има прелиминарен контракт с 25-годишния състезател, който ще се причисли към състава, воден от Любослав Пенев, при започване на зимната подготовка. 

Педриньо, както е прочут по бразилските терени, игра през предишния сезон в третодивизонния Волта Редонда. За отбора записа 10 дуела, в които е отбелязал 4 попадения и е направил една асистенция. С тима си приключва на втората позиция в постоянния сезон, на две точки от водача Сампайо Кореа, само че в плейофите за промоция в Серия Б губи от Ботафого Робейрао Прето. Роденият на 19 декември 1996 година футболист е играл и за Крисиума. 

Педро Енрике може да работи на няколко позиции в нападението, като мощният му крайник е десният. Той може да бъде употребен като характерен таран, както и като ляво и дясно крило. От него се чака да ускори нападението, където Любослав Пенев разполага сега с Евгений Сердюк и Алекс Колев. 
 ЦСКА 1948 се уреди с бразилско крило ЦСКА 1948 се уреди с бразилско крило
Бразилецът е бил гледан онлайн в няколко мача от един от скаутите на ЦСКА 1948 - Том, и е направил чудесно усещане с изявите си. Трансферът е получил зелена светлина и от Любо Пенев. 

Педриньо ще стане шестият бразилец в отбора. В момента част от състава са Елитон, Джонатан Перайра, Октавио, Енрике Рафаел и Тиаго Барбоса. 

“Тема Спорт ”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР