ЦСКА 1948 ще има финансова стабилност за атака на Първа

...
ЦСКА 1948 ще има финансова стабилност за атака на Първа
Коментари Харесай

"ЦСКА 1948" се чувства финансово стабилен за атака на Първа лига

ЦСКА 1948 " ще има финансова непоклатимост за офанзива на Първа лига. Това съобщи изпълнителният шеф Добрин Гьонов.

Думите му пристигнаха дни преди последния мач в Югозападната Трета лига, в която тимът завоюва първото място и се изкачи в професионалния футбол.

" Още от януари-февруари започнахме да вършим планове. Няма какво да крием - с бюджета, който имахме в Трета лига, напълно умерено можем да играем и във Втора лига, само че няма да сме този фактор, който желаеме ", отговори той на въпрос на " Дневник ".

По думите му неотдавна две компании сами са се свързали с клуба, като са показали интерес да станат спонсори. Предстои предоговаряне с част от останалите сътрудници, като управлението се надява да реализира по-добри условия.

 Изпълнителният шеф Добрин Гьонов съобщи, че клубът желае да продължи да семейства в Драгалевци
© LAP.bg

Изпълнителният шеф Добрин Гьонов съобщи, че клубът желае да продължи да семейства в Драгалевци

Гьонов добави, че клубът желае да продължи да семейства в Драгалевци. На въпрос дали извоюваната в Трета лига купа може да се озове в музея на " Българска войска " той съобщи: " Дай боже, един ден да отиде на " Българска войска ", само че това може да стане единствено в случай че ние се върнем да играем на този сатдион. "

Ръководството на " ЦСКА 1948 " си слага за цел нанагорнище в елита, въпреки да е наясно, че задачата ще бъде доста сложна. " Имаше моменти на извънредно огромни компликации. Стигнахме до миг, в който бяхме пред угрозата да банкрутираме. Имахме и дузпи в един бараж. Това са моменти, които са сложни, и смятам, че сега сме доста по-силни ", съобщи Гьонов.

Треньорът Валентин Илиев сподели, че към този момент е направена програмата за подготовката на тима. Ще има два лагера - един високопланински и един в София. През лятото ще има другарски срещи, като една от тях ще е с " Ботев " (Пловдив).
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР