ЦСКА 1948 се похвали с поредно попълнение за академията си.

...
ЦСКА 1948 се похвали с поредно попълнение за академията си.
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 взе българин, минал през английския Барнет

ЦСКА 1948 се похвали с следващо попълнение за академията си. Централният нападател Емелиан Бисеров Христов към този момент е част от старшата възраст на армейския отбор. Талантът има повече от забавна история. Роден е на 12 август 1999 година в клиника в Мурсалево, само че е кореняк благоевградчанин. Едва 4-годишен се мести в Англия дружно със фамилията. Там се записва в школата на лондонския Барнет и тренира 6-7 години.

„ Бил съм дребен и не съм се интересувал тъкмо, само че Барнет имаше някаква връзка с Тотнъм, беше нещо като спътник. Всички в школата получавахме безвъзмездни билети за избрани срещи на „ шпорите “, показа Емелиан пред клубния ни уебсайт, „ Помня, татко ми даже пристигна с мен на мач за купата на Англия сред Тотнъм и Уест Хем. Бербатов играеше още за домакините “.

Семейството се завръща в Благоевград, а нападателят се записва в школата на Пирин при треньора Илко Христов. За малко се мести в Пирин 2001 при някогашния бранител на ЦСКА Христо Войнов. Завръща се в Пирин, където работи с Лъчо Дафков и Васил Петров.

„ Дойдох в ЦСКА 1948, тъй като тук има доста по-голям късмет за развиване “, съобщи Христов, „ Може по този начин да е било и в Пирин, само че в минало време. В момента там не се дава късмет на младите “.

Той е висок 188 сантиметра и рита с десния крайник.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР